I see, I evaluate, I write...

Sunday, October 15, 2006

A good old song

Bintang kecil di langit yg biru.
Nampak terang diruang angkasa.
Kami ingin terbang dan melayang.
Jauh kini..di tempat kau berada.

Hehe..tetibe aku teringat lagu yg aku nyanyi utk adik aku masa die nak tido dulu2.tapi skrg takde dah la nak nyanyi2 lagu tu ngan die.die pon dah form 1 next year. tak sabar nak jumpe famili aku hujung tahun nih. yeay! :)

13 Comments:

Blogger mohd azmir said...

hehe.. saje taruk post camnie kan ko?? konon nak tunjuk ko lah abg paling penyanyang sial!! bughok perangai dowh.. org lain nyanyi gak lagu tuk adek die, tapi takde pun post kat blog!!!
hahahahaah... jgn marah lep, gurau2 jer!! tak tahan gurau buka pose.. cheers!!!

12:21 PM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

cut me deep bro..cut me deep. lepas ni aku ajak raja je la buka kat masjid :p

2:23 PM

 
Blogger neng_fused said...

uuuu...sentimental....YECK!

4:40 PM

 
Blogger mohd azmir said...

hahaha.. sentimetal kan die neng!! aku jer tak!! muahahaha.. blah ar alep, merajuk cam pondan!!!

6:27 PM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

biar lah aku ber'sentimental'..aku pon manusia jugak macam korang.korang ingat cool sgt ke kalo tak ber'sentimental'? hoho

11:33 PM

 
Blogger yayayayayayayaaa said...

hahahhhahh lawak sial comments korang....... ngehehehheh

7:08 AM

 
Blogger Mr Syah said...

haha...apsal tak post lagu head n shoulders tu skali...ngko kata tu ngko nyanyi gak dulu...

12:42 PM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

head shoulders
knees and toes
knees and toes
eyes ears mouth and nose.

hoho..puas razwi? :p

1:35 PM

 
Blogger sangkuriang said...

wah.. aku dah jumpa fetish terbaru ni.. layan alip nyanyi lagu kanak-kanak.. wahh.. layan abes nih.. huhuh.. alip2, nak lagi.. nak lagi.. =p

2:25 PM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

haha! ye lah tuh raja.ko ingat lagi tak lagu "3 sekawan"? lagu tu layan masa sekolah rendah..hoho.aku ingat sikit2 je la tapi.

3:21 PM

 
Blogger Mr Syah said...

puas2...hehe
encore!

6:02 PM

 
Blogger mohd azmir said...

saye ade seorang kawan namanya alep,die juga berkawan dgn si naidu(hahah.. keling!!). mereka juga...... [sbg sendiri!! saje nak bahan naidu!!!]

1:30 PM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

yaya..where's your blog? macam dah kene delete jek?

1:30 AM

 

Post a Comment

<< Home