I see, I evaluate, I write...

Thursday, November 09, 2006

"Hatiku" utk Nirina Zubir..wahaha!

Aku sebenarnya malas nak update blog since orang ramai busy gune PC aiman nih..selalu je fully booked, almaklumlah cuti da start and exam dh takde (unless ko nak study utk next year la..daaa) So sume cari internet utk lepaskan bosan..

dipendekkan citer, aku layan la citer MY Heart ngan razwi. First quater citer tuh, pergh!! aku memang tak puas hati ar dengan ape yg dipaparkan. Bnyk adegan yg aku sumpah2 sebab TAK LOGIK!!..wei come on ar, takkan ar jumpe2 straight boleh dapat alamat rumah,pastu siap ada map lagi nih!..Bukan itu saja, first date terus pegi layan sampan kat tepi sungai. AARRGGHHH!!..memang aku tension. entah mcm mane, out of nowhere ada pulak kure2 dalam sampan yg Luna bawak sebagai pasangan kepada encik kure2 yg gersang kat situ. (macam ar die kenal encik kure2 tuh) adddooii..letih aku swear2 masa tgk citer tuh.Ok..cool down. Lepas tuh,ni yg aku tension, boleh pulak sampan tu bocor pastu depa jatuh dalam air. Luna pulak layan act konon2 sejuk gile and then Pharrel (hehe..nama takleh blah.apesal tak letak nama Irwan ke, Shah ke :p) boleh pulak peluk die suke2 di masa first date tuh..aduh..ada ke such thing dalam realiti ini??!!

Bnyk lagi aku tak puas hati ngan adegan2 citer nih yg sgt tak masuk akal especially masa mamat pharrel tuh propose kat Luna..aku tak rasa sweet.poyo ar! Hehe,sekadar mengupdate je blog nih.tak pasal2 citer MY Heart jadi mangsa update aku.Eventhough die punye cite tak masuk akal (especially part awal2) overall, aku rasa citer tuh menyentuh hati gak la. Bab last tuh, masa pharrel baca surat rachel, tuh yg paling best ar eventhough sedih..huhu..tak sangka lak rachel boleh pikir macam tuh.gile deep ar her love to dat pharrel. Die tahu tanpa kaki, die takleh gembirakan pharrel sbb takleh main basket. tapi dengan memberi nyawa kepada Luna, pharrel boleh bergembira dan bercanda ria selalu..hehe.

apa2 pon, i love u Rachel. Rachel in dat white dress...perghhh!!..Cairness. Sweet as... swwweett :p

5 Comments:

Blogger sangkuriang said...

aku ingat RACHEL mana la tadi.. rupanya rachel cite heart.. takde la sweet sangat.. Rachel citer lain lagi sweet.. hahahahaha

10:45 AM

 
Blogger Super_Duper_Yummy said...

hehe..ada rachel lain ke raja?cube citer sikit :)

9:36 PM

 
Blogger mohd azmir said...

hahah.. wei nak gak layan wei?? best kah?? alep lu dah start keje ape??

11:46 AM

 
Blogger Mr Syah said...

ooo rachel...

3:22 AM

 
Anonymous Anonymous said...

bakat-super.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading bakat-super.blogspot.com every day.
same day loans payday

9:49 AM

 

Post a Comment

<< Home