I see, I evaluate, I write...

Wednesday, August 15, 2007

Quotation of the day!!

Recently i have listened to a few people saying sumthing which i think are cool and funny also..just to quote a few.

"Isteri adalah anugerah,bukan hak milik...apatah lagi bukan isteri?"...razwi berkata apabila membincangkan isu couple.hohoho! bagi aku ni lawak ar..

"Unity is not uniformity"..kata lecturer yg bagi talk pasal Unity and Diversity sempena Islam Awareness Week.

"Knowledge is not just a knowledge.It is a tool to solve problem"..kata2 poyo yg tetibe terkeluar dari mulut aku sewaktu aku pasrah mengenangkan nasib aku sebagai student yg struggle..btw, tadi lecturer tu ckp JIHAD = struggle. Once aku dgr dat thing, tetibe rasa mcm tak sia2 aku struggle dalam pelajaran...

I think i should give credits to all MUSA committee yg organize this IAW. Somehow aku kagum ngan determination diorang utk promote islam and raise awareness pasal islam dan semestinya ]AW is such an awesome event. I can see that this event offers more than just an event. It offers understanding, peace, awareness, unity, leadership, dan bnyk lagi kata nama yg mantap utk describe this event..big thank to those yg jadi backbone utk this event..semoga diberkati di atas usaha yg murni ini..

tu je utk hari nih..damn aku rasa aku dah jadi sengal english ar..maybe musim kot..*frust*

0 Comments:

Post a Comment

<< Home